SPORT 4 august 2022

Sepsi OSK întâlnește liderul campionatului din Suedia

de Marius Raczek | 784 vizualizări

În această seară, cu începere de la ora 21:00, Sepsi OSK o va întâlni în manșa tur, din al treilea tur preliminar al Conference League, pe Djurgardens IF, liderul campionatului din Suedia.

Cu un program solicitant, partide la foc automat, atât în Superliga, cât și în Conference League, Sepsi OSK se află în fața unei partide dificile. Neînvinsă în campionat, dar cu o manșă retur infernală la Ljubljana, alb-roșiii vor trebui să se concentreze, din nou, la maxim. Dezavantajul este că partida tur se dispută la Sfântu Gheorghe, astfel, cu lecția învățată în Slovenia, trupa lui Cristiano Bergodi va trebui ca, prin rezultat, să-și ușureze misiunea din returul de la Stockholm.

Djurgardens IF se anunță un adversar dificil. În turul anterior, suedezii au trecut de echipa croată HNK Rijeka, și nu oricum, ci cu victorii în ambele manșe, 2-0 și 2-1. Un mare avantaj pentru Djurgarden este faptul că Allsvenskan, competiția internă, se află în plină desfășurare, în Suedia campionatul disputându-se după sistemul primăvară-toamnă. După 16 etape, Djurgarden ocupă prima poziție a clasamentului, având doar 11 goluri primite, ceea ce vorbește de la sine despre o echipă cu o apărare ermetică. Mai mult, în ultima etapă de campionat, Djurgarden a trecut, în deplasare, de ocupanta poziției secunde, Hacken.

Din fericire, Sepsi OSK se va afla din nou pe micile ecrane, partida putând fi urmărită pe Pro Arena. Din păcate, în urma sancțiunii dictate de UEFA, vor fi restricționate 500 de locuri, acestea însă vor putea fi ocupate de copii.

Mult succes, Sepsi OSK !

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.