SPORT 28 aprilie 2023

Sepsi OSK înfruntă liderul

de Marius Raczek | 816 vizualizări

Sâmbătă, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 6-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi Arena va găzdui partida dintre Sepsi OSK și Farul Constanța, o nouă partidă de foc pentru alb-roșii care vor avea în față liderul clasamentului.

Partida de la Sfântu Gheorghe va fi prologul etapei a 6-a din Play-Off-ul Superligii, cu Sepsi OSK venind după victoria la scor, 3-0, în semifinalele Cupei României, chiar împotriva campioanei en-titre, CFR Cluj. Desigur timpul de recuperare a fost scurt, doar trei zile, dar cu siguranță elevii lui Cristiano Bergodi își vor juca șansa așa cum o fac de fiecare dată. Ca un aspect interesant, deși până în prezent Sepsi OSK a adunat doar o victorie în această parte a campionatului, cele patru înfrângeri au fost toate cu același rezultat, 2-1. În clasament alb-roșii ocupă poziția a șasea, la șapte puncte în spatele celor de la Rapid București.

Aflată în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, Farul Constanța va căuta să nu facă pași greșiți, mai ales că runda trecută a fost avantajată de înfrângerile clujenilor și FCSB-ului. Ca și Sepsi OSK, trupa lui Gică Hagi se va prezenta cu un moral bun, după o victorie, tot cu CFR Cluj, obținută la malul mării. În cazul Farului, merită menționat faptul că în faza de Play-Off a disputat doar două partide în deplasare, niciuna câștigată, o remiză cu Rapid, și o înfrângere cu FCSB.

De trei ori s-au întâlnit în acest sezon Sepsi OSK și Farul Constanța, toate cele trei partide fiind câștigate de constănțeni. În sezonul regulat, Farul s-a impus cu 1-0 la Sfântu Gheorghe, și 2-0 la Constanța, iar în prima etapă din Play-Off a fost 2-1.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.