SPORT 27 septembrie 2021

Sepsi OSK, încă o remiză

de Covasna Media | 717 vizualizări

Sepsi OSK nu se dezminte și rămâne „campioana” remizelor, echipa noastră terminând la egalitate, rezultat 0-0, și pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, în etapa a 10-a din Liga 1.

Prima repriză nu a adus și goluri, deși ambele echipe au avut ocazii de a marca. Prima i-a aparținut lui Ștefănescu, care, însă, nu a profitat de eroarea lui Trif, medieșenii replicând prin Horșia, dar șutul acestuia nu a nimerit poarta lui Niczuly. Ceva mai târziu Aganovic și Luckassen au provocat emoții gazdelor, apoi Dimitrov, pentru ca de partea Gazului, Deaconu să-l încerce fără succes pe Niczuly.

Partea secundă a fost mai puțin generoasă în faze de poartă, iar dacă Gaz Metan Mediaș nu a reușit să-și creeze nicio situație clară de a marca, Sepsi OSK a avut chiar șansa să plece cu cele trei puncte de la Mediaș. Practic, au fost două ocazii, una a lui Ștefănescu, care din cinci metri a reluat cu capul dar s-a opus Vâlceanu, și o a doua, cu Chunchukov care, tot cu capul, a trimis peste poartă.

Sepsi OSK remizează pentru a cincea oară consecutiv, următoarea partidă a covăsnenilor fiind programată sâmbătă, 2 octombrie, la Sfântu Gheorghe, cu Rapid București.

Liga 1, Etapa a 10-a

Gaz Metan Mediaș - Sepsi OSK 0-0

Arbitru: Iulian Călin. Asistenți: George Neacșu, Necula Mihăilă.

Cartonașe galbene: Deaconu (2’), Junior (36’), Morar (86’) – Luckassen (36’), Aganovic (72’), Mitrea (74’), Tamás (90’+1)

Gaz Metan: Vâceanu - Moura, Matricardi, Yuri, Trif (Velisar 79’) - Alceus, Francisco Junior – Horșia (Iancu 60’), Deaconu (Filip 87’), Grădinaru (Chamed 79’) – Irobiso (Morar 60’). Antrenor: Ilie Poenaru

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu (Tamás 69’) - Eder Gonzalez (Bojic 69’), Păun, Ispas – Bărbuț (Chunchukov 61’), Luckassen (Askovski 89’), Aganovic. Antrenor: Leo Grozavu

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.