SPORT 28 iulie 2022

Sepsi OSK, în fața unei noi premiere

de Marius Raczek | 832 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:00, Sepsi OSK o va întâlni pe Olimpija Ljubljana în manșa retur din Conference League, elevii lui Cristiano Bergodi pornind de la un avantaj de două goluri, după victoria de la Sfântu Gheorghe cu 3-1.

Deși partida de pe Arena Sepsi OSK nu a debutat favorabil pentru covăsneni, gol primit în minutul 4, atât finalul de primă repriză, cât și finalul de meci au fost momentele care au decis învingătoarea. Sepsi OSK a reușit prima victorie din istoria participărilor în Conference League, mai mult a obținut un succes important atât din perspectiva diferenței de scor, cât și a moralului. De atunci, pentru alb-roșii, a mai venit o doză de încredere, acel 4-0 cu FC Argeș în Superliga, ceea ce demonstrează forța unei echipe în ciuda programului încărcat.

Cu siguranță, pe Stadionul Stozice, Olimpija Ljubljana va încerca să-și joace șansa. Slovenii au arătat și la Sfântu Gheorghe că sunt o echipă bună, care cel puțin în prima repriză a avut momente de joc cu fotbal frumos. Și campionatul din Slovenia este tot la a doua etapă, Olimpija Ljubljana fiind pe prima poziție cu două victorii. În ultimul joc, trupa lui Albert Riera a trecut, în deplasare, de Tabor Sezana cu 1-0, gol marcat încă din minutul 19 de Ziljkic, în timp ce Nukic a ratat un penalty care putea mări diferența de scor.

Dacă Sepsi OSK va reuși calificarea, va fi o nouă premieră, accederea într-un tur superior al Conference League. Față de partida tur, de această dată suporterii echipei vor putea viziona partida de la Ljubljana în direct, pe postul național TVR 1.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.