SPORT 30 septembrie 2022

Sepsi OSK, în deplasare la FC Hermannstadt, revelația sezonului

de Marius Raczek | 1072 vizualizări

Duminică, 2 octombrie, Sepsi OSK revine în Superliga cu o deplasare dificilă la FC Hermannstadt, singura echipă neînvinsă în primele 11 etape ale actualului sezon.

Cu două victorii în ultimele etape, și mai ales după acel 7-0 cu FC Botoșani, Sepsi OSK poate privi ceva mai optimistă finalul turului sezonului regulat, locul șapte în clasament fiind în imediata apropiere a zonei de Play-Off. Competiția a fost întreruptă cu ocazia partidelor echipei naționale, iar acum Cristiano Bergodi trebuie să găsească modalitatea prin care să redea ritmul alb-roșiilor, pentru a forța intrarea în primele șase. În partida cu FC Hermannstadt poate debuta și ultima achiziție a clubului, Varga Roland, cu 24 de selecții în naționala Ungariei, care de-a lungul carierei a evoluat la cele mai importante echipe din țara natală, dar și în Italia, la Brescia, respectiv Foggia.

Deși este o nou-promovată, FC Hermannstadt nu a cunoscut încă înfrângerea în acest sezon. Sibienii, adevărată revelație, ocupă poziția a treia în clasament, cu șase victorii și patru remize. În ultimele patru întâlniri, elevii lui Marius Măldărășanu au obținut succese pe linie, și, având în vedere că mai au de disputat o partidă restantă, ar putea fi chiar liderul Superligii.

Sepsi OSK și FC Hermannstadt s-au întâlnit de opt ori până acum în prima divizie, ambele s-au impus de câte două ori, alte patru partide terminându-se la egalitate. Ultima dispută s-a consemnat în 2021, când Sepsi OSK a câștigat în deplasare cu 2-1.

Partida FC Hermannstadt-Sepsi OSK din etapa a 12-a contând pentru Superliga se va disputa la Mediaș, duminică, 2 octombrie, cu începere de la ora 13:00.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.