SPORT 4 septembrie 2023

Sepsi OSK II, victorie la scor în Liga 3

de Marius Raczek | 597 vizualizări

În etapa a 2-a din Liga 3, Seria 5, Sepsi OSK a reușit o victorie la scor în partida cu Viitorul Curița, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a pierdut la scor, în deplasare, cu Olimpic Zărnești.

După ce în prima etapă a cedat la Brașov, Sepsi OSK II s-a revanșat, și a trecut de nou-promovata Viitorul Curița cu rezultatul de 5-0. Toma a deschis scorul încă din minutul 6, apoi Kocsis a majorat diferența stabilind scorul la pauză. În partea secundă golurile au fost reușite de Toma și Kocsis, ambii trecându-și în cont dubla, respectiv Fehér. Valentin Suciu a utilizat formula de start: Niczuly – Popa, Moroşanu, Folea, Mitu, Grigore, Ene, Stanislav, Kocsis, Toma, Fehér.

Învinsă și în prima etapă, tot în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, KSE Târgu Secuiesc a pierdut și în această rundă secundă, 4-0 pe terenul echipei Olimpic Zărnești. În prima repriză gazdele au marcat dintr-un penalty, pentru ca, în partea secundă, între minutele 61 și 71, să mai înscrie de trei ori și să decidă soarta partidei.

În următoarea etapă Sepsi OSK II se va deplasa la Cetate Râșnov, iar KSE Târgu Secuiesc va avea prima partidă din acest sezon pe propriul teren, cu Ciucaș Tărlungeni.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.