SPORT 24 octombrie 2022

Sepsi OSK-FCSB, în ultima etapă din tur

de Marius Raczek | 754 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, Sepsi OSK o va întâlni la Sfântu Gheorghe pe FCSB, în partida contând pentru etapa a 15-a din Superliga, ultima din turul sezonului regulat.

Sepsi OSK vine după două înfrângeri, este adevărat că în urma unor partide dificile, cu liderul campionatului, respectiv campioana en-titre. Cu toate acestea, covăsnenii ocupă, încă, poziția a șasea în clasament, dar FCSB, aflată chiar în spatele alb-roșiilor, mai are de disputat două restanțe care ar putea modifica ierarhia. Așadar, pentru elevii lui Cristiano Bergodi urmează o nouă partidă de foc, în care miza punctelor este una vitală.

Chiar dacă a început ceva mai modest această ediție, FCSB a recuperat pas cu pas și, dacă va câștiga partidele restante, ar putea urca până pe poziția a cincea. După înfrângerea suferită la Craiova, trupa lui Dică a reușit o serie pozitivă, FCSB având trei victorii la rând, cu FC Argeș, Petrolul și UTA. Desigur, lupta pentru Play-Off va fi una dură, iar acum bucureștenii se vor prezenta, la Sfântu Gheorghe, pe terenul uneia dintre pretendentele la primele șase locuri.

Raportându-ne la ultimele cinci partide directe dintre Sepsi OSK și FCSB, patru întâlniri s-au terminat la egalitate, una fiind câștigată de alb-roșii, chiar pe terenul adversarilor de astăzi. Ultima dispută a avut loc tot la Sfântu Gheorghe, în sezonul trecut, și s-a terminat cu rezultatul de 0-0, dar după un joc intens, spectaculos.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.