SPORT 24 februarie 2019

Sepsi OSK face istorie prin calificarea în play-off-ul Ligii 1

de Iulia Drăghici - Taraș | 2733 vizualizări

Egalul dintre Botoşani şi Gaz Metan, scor 1-1, o duce pe Sepsi în play-off.

CFR, Craiova, FCSB, Astra şi Sepsi sunt în play-off. Formaţia din Sfântu Gheorghe profită de remiza dintre Botoşani şi Gaz Metan şi, chiar dacă pierde în ultima rundă, cu CFR, nu poate coborî mai jos de locul 6. Asta pentru că Viitorul şi Botoşani nu o pot depăşi concomitent, cele două formaţii având meci direct, potrivit DigiSport.ro.

„Există varianta să se facă clasament în 3, între Sepsi, Botoşani şi Poli Iaşi, toate trei cu 37 de puncte. Şi în această situaţie, trupa lui Neagoe merge la masa bogaţilor”, mai arată aceeași sursă.

Mesajul primarului Antal Árpád

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád s-a declarat mândru de reușita echipei covăsnene, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Sepsi OSK s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 de fotbal, indiferent de rezultatul meciului cu CFR Cluj din ultima etapă. Acesta este un nou succes istoric, care vine cu noi provocări pentru fani și întreaga regiune. Cu cât suntem sau vom fi mai activi în fotbalul românesc, cu atât mai multe persoane / instituții ne vor privi. Ne putem aştepta la provocări, judecăți incorecte etc., dar avem datoria să sprijinim întotdeauna echipa noastră într-un mod sportiv, în toate circumstanțele, pentru a arăta tuturor adevărata față a orașului și a Ținutului Secuiesc.

Sunt foarte mândru de această echipă!

Hai Sepsi OSK!”, a transmis edilul.

Sursă foto: Facebook/ Sepsi OSK. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.