SPORT 16 iunie 2020

Sepsi OSK evoluează din nou acasă

de Covasna Media | 702 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Etapa a IV-a din Liga 1, faza de Play-Out, programează, marți, 16 iunie, de la ora 20:00, o nouă partidă pe propriul teren pentru Sepsi OSK, de această dată adversara echipei noastre fiind FC Voluntari.

După remiza, 1-1 cu FC Hermannstadt, la o distanță de numai trei zile, jucătorii echipei Sepsi OSK revin pe teren, mai exact pe stadionul Municipal, unde o vor întâlni pe FC Voluntari. Ilfovenii au avut un început foarte bun sâmbăta trecută, când au câștigat fără emoții, scor 3-0, este adevărat, cu ultima clasată Academica Clinceni.

Așadar, a doua partidă consecutivă pe propriul teren pentru trupa lui Leo Grozavu este ocazia de a vedea dacă elevii săi și-au însușit critica tehnicianului după disputa cu FC Hermannstadt, un rezultat a cărui valoare se va vedea la final de competiție, după ce se trage linie, dacă a fost un punct câștigat sau două puncte pierdute.

Sepsi OSK și FC Voluntari s-au întâlnit până în prezent de opt ori. Palmaresul este favorabil celor de la FC Voluntari care s-au impus de trei ori, Sepsi OSK o singură dată, patru partide terminându-se la egalitate. Niciodată Sepsi OSK nu a reușit să o învingă pe FC Voluntari la Sfântu Gheorghe, singurul succes fiind obținut în deplasare în Play-Out-ul sezonului 2017-2018.

Cele mai multe goluri în partidele cu FC Voluntari au fost reușite de Fulop Istvan, trei la număr, iar în ceea ce privește acest sezon ambele întâlniri din sezonul regulat s-au încheiat remiză, scorul fiind identic, 0-0.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.