SPORT 23 iulie 2020

Sepsi OSK cere sancțiuni pentru scandările xenofobe după finala Cupei României

de Iulia Drăghici - Taraș | 1664 vizualizări

Conducerea clubului Sepsi OSK a lansat joi un apel prin care cere forurilor competente să ia atitudine cu privire la scandările xenofobe, manifestate la adresa echipei din Sfântu Gheorghe, după finala Cupei României.

„Conducerea Clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a luat act cu consternare despre faptul că nu încetează manifestările cu caracter antimaghiar și xenofob la adresa echipei noastre.

Potrivit presei sportive, după finala Cupei României, jucătorii FCSB au sărbătorit alături de câteva sute de fani la baza echipei din Berceni. În afara cântecelor obișnuite, suporterii au dat tonul și scandărilor xenofobe, iar jucătorii echipei FCSB nu au părut deranjați.

Considerând că scandările și mesajele xenofobe şi rasiste nu-și au locul în lumea sportului, Sepsi OSK cere sancțiuni clare din partea forurilor competente, iar clubului FCSB îi solicităm să se delimiteze public de aceste manifestări ostile!

Sepsi OSK își exprimă speranța că, pe viitor, cluburile de fotbal vor lua măsuri pentru ca suporterii să promoveze toleranţa şi respectul reciproc între comunităţi!”, se arată într-un comunicat, postat pe pagina de Facebook a clubului. 

Echipa din Sfântu Gheorghe a fost învinsă în partida de miercuri seara, din finala Cupei României, de FCSB, cu scor  0 - 1. 

Sursa foto: AntenaSport.ro. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.