SPORT 2 septembrie 2022

Sepsi OSK are nevoie de victorie

de Marius Raczek | 830 vizualizări

În etapa a 9-a din cadrul Superligii, Sepsi OSK o întâlnește pe CS Mioveni, la Sfântu Gheorghe, obiectivul elevilor lui Cristiano Bergodi fiind cu certitudine o victorie, după seria celor două înfrângeri consecutive.

Deși până în etapa a 7-a Sepsi OSK nu cunoscuse înfrângerea, au venit două runde în care alb-roșiii s-au văzut nevoiți a înclina steagul, pierzând atât pe propriul teren cu Rapid București, cât și în recenta deplasare de la Craiova. Astfel, Sepsi OSK a ajuns pe poziția a zecea în clasament, iar în cazul unui nou eșec reculul ar putea fi și mai drastic. În continuare, marea problemă este finalizarea, și până în acel punct crearea oportunităților de a marca. Practic, de la partida cu FC Argeș, în nicio partidă covăsnenii nu au marcat mai mult de un gol. 

CS Mioveni, alături de Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște, este una dintre cele trei echipe care de la începutul sezonului nu a obținut nicio victorie. Evoluțiile echipei sunt oarecum surprinzătoare și contradictorii din prisma rezultatelor. Argeșenii au remizat cu FCSB, apoi au pierdut de două ori la limită, pentru ca următoarele două partide să le termine la egalitate. Cu acest bilanț, CS Mioveni este penultima în clasament, dar aceasta nu înseamnă că va fi un adversar facil pentru Sepsi OSK.

În cadrul primului eșalon valoric, Sepsi OSK și CS Mioveni s-au întâlnit de trei ori, toate cele trei dispute având loc în sezonul trecut. CS Mioveni s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 2-1, apoi Sepsi OSK și-a luat revanșa, 2-0 la Mioveni. A treia partidă a avut loc în Play-Out, la Sfântu Gheorghe, iar Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 3-1.

Partida din etapa a 9-a, Sepsi OSK-CS Mioveni, va avea loc astăzi, la Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 18:45.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.