SPORT 11 mai 2022

Sepsi OSK are în propriile mâini calificarea în barajul pentru cupele europene

de Marius Raczek | 1113 vizualizări

În urma rezultatelor înregistrate în etapa a 8-a din Play-Out-ul Ligii 1, calculele pentru Sepsi OSK în vederea calificării în barajul pentru cupele europene sunt simple, și anume victoria pe terenul celor de la U Craiova 1948.

A fost o etapă interesantă, atât FC Botoșani, cât și Rapid București fiind învinse pe propriul teren, astfel că Sepsi OSK, aflată în acest moment pe poziția secundă în Play-Out, ar putea trece chiar pe prima poziție. Pentru aceasta, însă, în ultima etapă, elevii lui Cristiano Bergodi trebuie să câștige partida din deplasare cu U Craiova 1948, iar Rapid București să piardă la Mioveni.

Dincolo de speculații, cert este că Sepsi OSK își menține șansele de a participa sezonul viitor în competițiile europene. Victoria cu 2-1, în fața Chindiei Târgoviște, cu Cătălin Golofca desemnat jucătorul meciului, asigură una dintre variante. Și ar mai fi una. Câștigarea Cupei României, dar pentru aceasta pasul decisiv trebuie făcut tot la... Craiova, însă în compania celor de la Universitatea Craiova.

Până la concluzia finală a Play-Out-ului, clasamentul arată astfel: 7. Rapid București - 39p, 8. Sepsi OSK - 39p, 9. FC Botoșani - 38p, 10. U Craiova 1948 - 34p, 11. UTA - 32p, 12. CS Mioveni - 28p, 13. Chindia Târgoviște - 23p, 14. Dinamo București - 22p, 15. Academica Clinceni - (-5p), 16. Gaz Metan Mediaș - (-34p).

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.