SPORT 24 noiembrie 2022

Sepsi OSK a remizat într-un amical cu Petrolul

de Marius Raczek | 658 vizualizări

Profitând de pauza competițională, Sepsi OSK a disputat la Sfântu Gheorghe o partidă amicală cu Petrolul Ploiești, întâlnirea terminându-se la egalitate, rezultat 2-2.

Cu mai bine de o săptămână înaintea reluării Superligii, Sepsi OSK și Petrolul Ploiești s-au întâlnit într-o partidă amicală, ambele echipe aflându-se în lupta pentru o poziție care la finalul sezonului regulat să le permită accesul în Play-Off. Varga a deschis scorul în minutul 20, la doar două minute ploieștenii reușind egalarea. Achahbar a mai adus-o o dată pe Sepsi OSK în avantaj, dar în minutul 88 Dumitriu a stabilit rezultatul final.

Cristiano Bergodi a utilizat formula de început: Began - Ciobotariu, Tamas, Dimitrov, Ispas - Junior, Păun, Bărbuț, Achahbar – Varga, Tudorie. De-a lungul partidei au mai intrat în joc: Niczuly, Rodriguez, Ștefănescu, Matei, Safranko, Golofca, Gheorghe, Ninaj și Dragomir.

Pentru Sepsi OSK, prima partidă la reluarea campionatului va fi în deplasare cu UTA, întâlnire programată în data de 2 decembrie, cu începere de la ora 15:30, care va și deschide etapa cu numărul 19.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.