SPORT 3 octombrie 2022

Sepsi OSK a pus capăt invincibilității sibienilor

de Marius Raczek | 648 vizualizări

În etapa a 12-a din Superliga, Sepsi OSK a obținut cea de-a treia victorie consecutivă, 2-1 cu FC Hermannstadt, și astfel trupa pregătită de Cristiano Bergodi a urcat până pe poziția a cincea în clasament.

Ambele echipe au început prudent partida și până pe finalul primei reprize am consemnat un șut al lui Rondon, fără emoții pentru Muțiu, și centrarea lui Opruț, care însă nu a găsit niciun coechipier în careul covăsnenilor. Paraschiv avea să deschidă scorul în minutul 37, când, după o acțiune personală, l-a învins pe Niczuly. Astfel, la cabine s-a intrat cu 1-0 pentru FC Hermannstadt.

În partea secundă, prima ocazie i-a aparținut lui Aganovic, care a profitat de un balon respins greșit de portarul advers, după o lovitură liberă, dar a trimis pe lângă poartă. Tot Sepsi OSK a rămas mai periculoasă și, în urma unui corner, Ninaj și Dumitrescu s-au încurcat reciproc, momentul egalării fiind amânat. Nici Matei nu a reușit să-l învingă pe Muțiu, dar egalarea avea să vină în minutul 75, când Ciobotariu a înscris după un corner, cu largul concurs al defensivei sibienilor. Lovitura de grație a dat-o Safranko, tot după un corner, reluând perfect cu capul în poartă, cu trei minute înainte de final.

Sepsi OSK a administrat prima înfrângere stagională celor de la FC Hermannstadt, iar duminică va avea parte de o nouă partidă de foc, cu liderul FC Farul, la Sfântu Gheorghe.

Superliga, Etapa a 12-a

FC Hermannstadt - Sepsi OSK 1-2 (1-0)

Arbitru: Radu Petrescu. Asistenți: Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu

Au marcat: Paraschiv (37) – Ciobotariu (75), Safranko (86)

Cartonașe galbene: Bejan (33), Butean (57), Alhassan (62) – Rondon (29), Rodriguez (38), Ninaj (53), Ștefănescu (55), Dimitrov (57)

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Mino, Biceanu (Răuță 72’) – Balaure (Buhăcianu 85’), Alhassan (Petrescu 72’), Oroian (Popescu 72’) – Paraschiv (Babic 85’). Antrenor: Marius Măldărășanu.

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Rodriguez (Matei 46’), Păun, Aganovic (Safranko 85’) – Golofca (Ștefănescu 46’), Rondon (Tudorie 46’), Gheorghe (Varga 56’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.