SPORT 16 iunie 2023

Sepsi OSK a pornit către un nou sezon

de Marius Raczek | 1009 vizualizări

De miercuri, lotul echipei Sepsi OSK s-a reunit, sub comanda noului antrenor Liviu Ciobotariu, în vederea pregătirii următorului sezon, cu obiectivul calficării în Play-Off-ul Superligii, și păstrarea trofeului în Cupa României.

 

Pentru Sepsi OSK, sezonul 2023-2024 va începe în mod identic cu cel anterior, respectiv cu finala Supercupei României, care va avea loc pe 8 iulie, la Ploiești, pe Stadionul Ilie Oană. Covăsnenii se vor prezenta din postura de câștigătoare a Cupei României, dar și ca deținătoare a Supercupei, într-o partidă dificilă, cu echipa campioană, Farul Constanța.

 

La reunirea lotului s-au prezentat 28 de jucători, staff-ul tehnic fiind compus din antrenorul principal Liviu Ciobotariu, antrenorii secunzi Adrian Iordache și Kulcsar Laszlo, în timp ce de pregătirea portarilor se ocupă Cornel Cernea. Între timp, au mai avut loc mișcări în echipă, a plecat Răzvan Began și au venit fundașul Bogdan Oteliță, de la Gloria Buzău, un tânăr de doar 20 de ani, respectiv experimentatul portar Dinu Moldovan, de la Chindia Târgoviște. De asemenea, nu mai puțin de șase jucători și-au prelungit contractele cu Sepsi OSK, și anume: Adnan Aganovic, Mario Rondon, Varga Roland, Mihai Bălașa, Branislav Ninaj și Cosmin Matei.

Din 18 iunie, Sepsi OSK se va deplasa în cantonamentul de la Bad Tatzmannsdorf (Austria), acolo unde sunt programate trei partide amicale. Primul cu Ferencvárosi TC (21 iunie), al doilea cu CSKA Sofia (29 iunie), al treilea adversar urmând a fi stabilit.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.