SPORT 26 iunie 2018

Sepsi OSK a oficializat un nou transfer

de Iulia Drăghici - Taraș | 1005 vizualizări

Gabriel Vașvari, fostul mijlocaș al Poli Timișoara a semnat marți un contract pe doi ani cu Sepsi OSK, anunță conducerea clubului covăsnean. 

„Sepsi OSK s-a întărit cu un nou jucător cu experiență: clubul nostru a ajuns la un acord și cu Gabriel Vașvari, fostul mijlocaș al Poli Timișoara. Jucătorul, în vârstă de 31 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu Sepsi OSK. Bun venit la Sfântu Gheorghe! Conducerea clubului continuă seria de tratative pentru aducerea de noi jucători la Sepsi OSK!”, arată o informare publicată pe Facebook de echipa din Sfântu Gheorghe. 

Tot marți, Sepsi OSK a anunțat că fundașul Ousmane Viera, în vârstă de 31 de ani, va evolua și în sezonul viitor sub culorile covăsnean, pentru că și-a prelungit contractul cu încă un an. De asemenea, și Fülöp István și-a prelungit contractul cu echipa din Sfântu Gheorghe. 

„Conducerea clubului continuă seria de tratative pentru aducerea de noi jucători la Sepsi OSK!”, mai transmite conducerea clubului printr-un comunicat de presă. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.