SPORT 25 martie 2024

Sepsi OSK a învins-o pe FK Csikszereda într-o partidă amicală

de Marius Raczek | 1068 vizualizări

Profitând de faptul că Superliga a luat o pauză pentru a face loc partidelor echipei naționale, Sepsi OSK a disputat o partidă amicală la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda.

Numitorul comun pentru cele două echipe este faptul că ambele sunt calificate în faza de Play-Off, Sepsi OSK în Superliga, iar FK Csikszereda în Liga 2, cu șanse reale de a lupta pentru promovare. Astfel, a rezultat o partidă utilă, controlată în prima parte de Sepsi OSK, care a și marcat de două ori prin Varga R. După pauză, pe fondul schimbărilor efectuate în ambele echipe, jocul s-a echilibrat, iar gazdele au redus din diferență. 

În această partidă Bernd Storck i-a avut la dispoziție pe: Niczuly - Oteliță, Kecskés, Ciobotariu, Ştefan, Popşa, Kallaku, Ştefănescu, Varga R., Rondon, Šafranko; rezerve: Moldovan, Aganovic, Varga K., Dumitrescu, Ninaj, Debeljuh, Păun, Batzula.

Următoarea partidă pentru Sepsi OSK este programată vineri, 29 martie, în cadrul etapei a 2-a din Play-Off-ul Superligii, atunci când la Sfântu Gheorghe va veni CFR Cluj.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.