SPORT 17 aprilie 2023

Sepsi OSK 2, la a treia victorie consecutivă în Play-Out

de Marius Raczek | 692 vizualizări

În Liga 3, faza de Play-Out, Seria 5, Sepsi OSK 2 a continuat seria victoriilor, ajungând la cea de-a treia consecutivă, în timp ce KSE Târgu Secuiesc rămâne în continuare fără victorie în această parte a competiției.

Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe a găzduit derbyul dintre Sepsi OSK 2 și FC Odorheiu Secuiesc, victoria revenind echipei antrenate de Valentin Suciu, cu rezultatul de 1-0. Singura reușită a partidei a venit imediat după pauză, autor fiind Ene. Sepsi OSK 2 a folosit formula de start: Tănasă – Popa, Cîrstean, Moroşanu, Dobozi, Kocsis, Șerban, Rența, Ene, Crantea, Nistor. Cu trei victorii consecutive, Sepsi OSK 2 se află la un singur punct distanță de CS Păulești și FC Odorheiu Secuiesc, echipe care conduc în clasamentul fazei de Play-Out.

Evoluând în deplasare la CS Păulești, KSE Târgu Secuiesc a fost învinsă cu rezultatul de 2-1, deși la pauză se afla în avantaj, beneficiind de un autogol al gazdelor. După trei etape, KSE Târgu Secuiesc are în linia de clasament o remiză și două înfrângeri, aflându-se pe ultima poziție.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.