SPORT 4 decembrie 2017

Sepsi OSK – Dinamo în Liga I

de Covasna Media | 705 vizualizări

În această seară, cu începere de la ora 20.45, în Liga I la fotbal, Sepsi OSK Sf. Gheorghe întâlnește pe Dinamo București, echipă aflată și ea în criză de formă. Dinamoviștii se află pe locul 7 în clasament, primul sub linia de play-off, cu un total de 27 de puncte.

Alb-roșii din Capitală au reușit totuși să obțină, în ultima perioadă, două rezultate pozitive. Pe lângă victoria din campionat, 2-1 cu CSM Politehnica Iași, ”câinii” au așezat și calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, realizată cu emoții, după 4-2 cu Universitatea Cluj, din Liga a III-a. Dinamoviștii pregătiți de fostul internațional maghiar Vasile Miriuță au avut nevoie de loviturile de departajare din punctul de pedeapsă, pentru a se impune pe terenul Șepcilor Roșii, în timp regulamentar scorul fiind egal, 1-1.

În tur, în Groapă, Dinamo a învins fără să convingă pe Sepsi OSK, scor 1-0, printr-un penalty transformat de Sergiu Hanca.

Meciul are loc pe Stadionul Tineretului din Brașov și va putea fi urmărit pe Look TV, Telekom Sport și Digi Sport, plus în transmisiune secvențială la Radio România Actualități.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.