SPORT 23 august 2023

Sepsi Arena găzduiește finala Supercupei la futsal

de Marius Raczek | 726 vizualizări

Sepsi Arena a fost desemnată să găzduiască finala Supercupei la futsal, avându-le ca protagoniste pe CS United Galați și CSM Deva, partidă care va avea loc astăzi, cu începere de la ora 19:00.

Iubitorii futsalului, și nu numai, din Sfântu Gheorghe, au șansa să urmărescă întâlnirea dintre campioana en-titre, CS United Galați și deținătoarea Cupei României, CSM Deva, în luptă pentru Supercupa României. Această finală va deschide practic sezonul 2023-2024, un sezon în care Sfântu Gheorghe va avea o participantă în Liga 1, pe Sepsi-SIC.

CS United Galați a câștigat Supercupa României și în 2021, când a trecut de FK Odorheiu Secuiesc, scor 6-2, dar și sezonul trecut, învingând-o pe Autobergamo Deva, actuala CSM Deva, cu 5-4. Gălățenii s-au acomodat deja cu Sepsi Arena având în vedere că au disputat două partide amicale în compania lui Sepsi-SIC. Pentru CSM Deva va fi prima finală sub noua denumire. Această echipă puternică își propune să oprească supremația echipei de la malul Dunării.

De săptămâna viitoare va intra pe scenă și Sepsi-SIC. Echipa va debuta în Liga 1, luni, 28 august cu începere de la ora 17:30, într-o partidă cu ACS Mausoleul Mărășești.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.