SPORT 2 august 2010

Semimaratonul Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 761 vizualizări
Sâmbătă a avut loc la Sfântu-Gheorghe, în organizarea Cercului de alergare Gall Lajos şi cu sprijinul Direcţiei pentru Sport a judeţului Covasna, al Consiliului Local Sfântu-Gheorghe şi Consiliului Judeţean Covasna, concursul de alergare pe şosea “Semimaratonul Sfântu Gheorghe” - ediţia a 8-a. Au participat aproape 200 de sportivi legitimaţi şi amatori din 24 de localităţi din România şi Germania. Concurenţii s-au

Sâmbătă a avut loc la Sfântu-Gheorghe, în organizarea Cercului de alergare Gall Lajos şi cu sprijinul Direcţiei pentru Sport a judeţului Covasna, al Consiliului Local Sfântu-Gheorghe şi Consiliului Judeţean Covasna, concursul de alergare pe şosea “Semimaratonul Sfântu Gheorghe” - ediţia a 8-a.

Au participat aproape 200 de sportivi legitimaţi şi amatori din 24 de localităţi din România şi Germania. Concurenţii s-au întrecut la individual, ştafete, role şi pentru persoane cu handicap locomotor în cărucioare. Pentru copii s-au organizat concursuri de alergare şi role. Copiii au primit pachete cu dulciuri şi medalii de participare. Concurenţii de la semimaraton au primit tricouri inscripţionate, medalii de participare, iar cei clasaţi pe podium cupe. Pe toată durata de desfăşurare a concursului, trupa IDA Aerobic a delectat publicul spectator cu evoluţia ei.

Rezultate copii alergare:

Grădiniţă: 1. Bereczki Miklós, 2. Deák Benedek, 3. Benedek Ervin

clasele I-VI: 1. Sükeji Zalán, 2. Löcsei Timea, 3. Szakács József Laszló

Rezultate copii role: 1. Turós Dorottya, 2. Demeter Árpád, 3. Bartha Orsolya

Semimaraton:

open bărbaţi: 1. Csutak Hunor Tamás, Sfântu Gheorghe, 2. Andrei Dragoş, Braşov, 3. Scrob Daniel, Sibiu

open fete:  1. Moangă Elena, Târgu Jiu, 2. Cretan Alexandra, Târgu Jiu, 3. Dobriţă Ionela, Drăgăşani

Ştafete: 1. Andrei Dragoş (Braşov),  Câmpean Bogdan (Braşov), Gherca Adrian Sf.Gheorghe; 2. Moangă Elena, Dobriţescu Alexandru, Popescu Laura (Târgu Jiu); 3. Plămădeală Dumitru, Curcă Marius, Barachinschi Florin (Braşov)

Role: 1. Turós Endre, Miercurea Ciuc; 2. Orosz János, Sfântu Gheorghe; 3. Mezei Loránt.

Persoane cu handicap locomotor: 1. Anton Ciprian (Sfântu-Gheorghe) 2. Forró Gábor 3. Mocanu Marius

Sursa foto: Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
George Miloo, 6 august 2010
Pentru pasionatii de alergare, da si pentru cei care au participat la Semimaratonul Sfântu GheorgheIata mai jos un link cu mai multe fotografii de la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.