SPORT 28 iulie 2013

Semimaraton de succes la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 853 vizualizări

felmaraton1

Cercul de Alergare „Gáll Lajos”, Primăria Sfântu Gheorghe, Consiliul Județean Covasna și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna au organizat sâmbătă cea de a XI-a ediție a Semimaratonului Sfântu Gheorghe.

„A fost o competiție reușită, am avut peste 150 de concurenți la semimaraton și peste 100 la micromaraton. Aceștia au venit din 24 de localități ale țării, dar am avut participanți și din Ungaria, Germania, Austria și Belgia” – ne-a declarat organizatorul Csutak Tamás.

Rezultatele la categoria open, feminin: 1. Mica Ioana (Cluj Napoca), 2. Cruceriu Ramona (Popești-Leordeni), 3. Szabó Irén (Sfântu Gheorghe), masculin: 1. Acs Alexandru (Petroșani), 2. Takács Szabolcs (Miercurea Ciuc), 3. Kovács Attila (Miercurea Ciuc).

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Florin C, 29 iulie 2013
Traseul este pretabil obtinerii de rezultate excelente. Ar trebui ca pe timpul desfasurarii concursului, pe tot traseul competitiei, circulatia auto sa fie complet oprita. Startul ar fi bine sa fie cu citeste integral
Cristea Liviu, 29 iulie 2013
Ca participant la aceasta competitie ma declar multumit, a fost o intrecere frumoasa in care s-a vazut efortul organizatorului si interesul crescut al celor care practica aceasta forma de miscare, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.