SPORT 15 februarie 2023

Se reia Liga Națională de Baschet Feminin

de Marius Raczek | 673 vizualizări

După o pauză competițională, în care echipa națională a evoluat în partide din cadrul preliminariilor Campionatului European, Liga Națională de Baschet Feminin revine în actualitate.

Astăzi, ambele echipe covăsnene angrenate în competiție vor disputa partide interesante, din etapa a 17-a, Sepsi-SIC în deplasare la Constanța, iar KSE Târgu Secuiesc, acasă, cu BC Sirius Mureșul Târgu Mureș. Campioana en-titre, Sepsi-SIC, se va deplasa la malul mării din postura de lideră a clasamentului, singura echipă neînvinsă până în acest moment, CSM CSU Constanța, fiind, totuși, un adversar de luat în seamă, locul al treilea cu 11 victorii și trei înfrângeri. KSE Târgu Secuiesc va primi vizita echipei BC Sirius Mureșul Târgu Mureș, în fața căreia poate spera la o victorie, covăsnencele aflându-se pe poziția a șasea în clasament, adversarele lor doar locul opt în ierarhia la zi.

Partida CSM CSU Constanța-Sepsi-SIC va începe la ora 16:00, iar partida KSE Târgu Secuiesc-BC Sirius Mureșul Târgu Mureș la ora 18:00.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.