SPORT 15 iulie 2022

Se lucrează la bazinul de înot de la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1491 vizualizări

Lucrările la viitorul bazin de înot pe care îl va avea orașul Întorsura Buzăului merg înainte. Speranța este ca proiectul să fie finalizat până la sfârșitul anului. 

Se lucrează, au venit constructorii. A fost la fața locului și topograful care a trasat axele clădirii. S-a lucrat la terasamente, fundații, au fost cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții care au verificat calitatea lucrărilor până la stadiul respectiv, de exemplu dacă gradul de compactare corespunde”, ne-a spus primarul Raul Urdă. 

Tot el a precizat și că, înainte de a începe lucrările de asfaltare a curții Școlii Generale „Mihai Sadoveanu”, s-a lucrat la pregătirea terenului pentru a trage o conductă de agent termic până la bazinul aflat în apropiere. Astfel, încălzirea se va face acolo prin centrala orașului. 

Edilul ne-a spus și că promisiunea constructorului a fost că decembrie anul curent este termenul de finalizare al lucrărilor la acest obiectiv, dar și că, dacă va întârzia, oricum autoritatea locală nu are drept să intervină, pentru că lucrarea este a Companiei Naționale de Investiții (CNI). Primarul spune că firma care lucrează la proiect este totuși una puternică din București, care are posibilitatea de a finaliza în acest timp proiectul. 

„Construirea bazinului de înot didactic” este un proiect al cărui cost se ridică la peste 10,4 milioane de lei (mai concret, 10.423.194,00 lei, potrivit site-ului cni.ro). 

Sursa foto: Raul Urdă. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.