SPORT 26 iunie 2013

Se fac înscrieri la Maratonul „Saint George”

de Székely Emőke | 562 vizualizări

Asociația Club Sportiv „Jaxtreme” din Sfântu Gheorghe va organiza pe data de 28 iulie cea de a patra ediție a Maratonului „Saint George”, concurs de mountain bike ce reunește an de an zeci de iubitori ai acestui sport din toate colțurile țării.

Concursul se va desfășura pe două trasee: 33, respectiv 52 de kilometri, trasee ce vor porni din Sfântu Gheorghe. Taxa de participare la acest concurs este de 40 de lei dacă este achitată până la data de 1 iulie, 55 de lei dacă plata se face până pe 20 iulie, și 70 de lei la fața locului. Organizatorii pregătesc și diferite premii, astfel cei care se înscriu online pe site-ul www.jackosport.ro pot câștiga prin tragere la sorți cazare gratuită la o pensiune din zonă, iar concurenții pot câștiga prin tombolă diferite articole sportive.

„Concursul a avut mare succes anul trecut, când participanții s-au simțit bine și au fost mulțumiți de organizare, sperăm că și anul acesta vom avea parte de o competiție reușită, vreme frumoasă și spectatori care să se bucure de spectacolul oferit de sportivi” – ne-a declarat organizatorul concursului.

afis jacko

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.