SPORT 30 noiembrie 2022

Se dă startul în Cupa României la baschet feminin

de Marius Raczek | 674 vizualizări

Astăzi sunt programate primele partide din cadrul Cupei României la baschet feminin, o competiție în care vor lua parte Sepsi-SIC, deținătoarea trofeului, dar și KSE Târgu Secuiesc.

În Cupa României vor participa 12 echipe, alături de cele 11 din Liga Națională alăturându-se și selecționata centrului de excelență al Federației Române de Baschet, alcătuită din cele mai valoroase junioare de la cluburile ACS Dan Dacian București și CSM Ploiești. Cele 12 echipe vor disputa o primă fază, cu partide tur-retur, învingătoarele și cele mai bune două dintre echipele învinse urmând a lua parte la Final 8 Cupa României.

Sepsi-SIC, deținătoarea trofeului, va debuta la Sfântu Gheroghe, astăzi, cu începere de la ora 19:00, în manșa tur, având-o ca adversară pe CSM Constanța. Tot astăzi, dar cu începere de la ora 13:00, KSE Târgu Secuiesc va disputa manșa tur, în deplasare, cu Universitatea Cluj. Partidele retur vor avea loc pe 3 decembrie, Final 8 Cupa României fiind programat anul viitor, în perioada 25-27 februarie.

Sursa foto: Facebook/Sepsi-SIC. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.