SPORT 18 iulie 2023

Se conturează lotul campioanei Sepsi-SIC pentru următorul sezon

de Marius Raczek | 926 vizualizări

La începutul lunii iunie, pe pagina oficială a clubului, Sepsi-SIC, campioana en-titre și deținătoarea Cupei României în baschetul feminin, anunța că vor avea parte de o serie de schimbări, dar că se dorește în continuare menținerea unui nivel ridicat.

Și, într-adevăr, au părăsit clubul jucătoare de valoare, Annemarie Gödri-Părău, o sportivă exponențială, opt ani la Sepsi-SIC, și aproape 300 de partide jucate în alb și verde, Orban Nicollet, Ioana Ghizilă și Maria Jespersen. Lotul însă s-a întinerit cu Veress Kincso, Hollo Abigel, Gyorgy Boglarka, de la echipa de junioare. A venit Veatriki Akathiotou, o baschetbalistă născută în Cipru, dar cu cetățenie română, având în vedere că ultimii patru ani i-a petrecut la Arad. De asemenea, au decis să continue la Sepsi-SIC, Bethy Mununga, campioană europeană cu naționala Belgiei, și Ștefania Cătinean. Iar lotul se va mai întări, vizate fiind Morgan Green și Chelsea Nelson, două sportive originare din Statele Unite.

De acum, gândul echipei Sepsi-SIC se îndreaptă și către participarea, pentru a patra oară, în calificările competiției continentale, FIBA EuroLeague, fază în care posibilele adversare sunt: DVTK Hun-Therm Miskolc (Ungaria), TTT Riga (Letonia) și MKS Polkowice (Polonia).

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.