SPORT 8 septembrie 2011

Steaua poate pierde la masa verde dacă nu amână meciul cu Schalke. UPDATE! Becali: "Steaua - Schalke a fost amînat, se va juca pe 21 septembrie!"

de Covasna Media | 460 vizualizări

Problemele din cauza gazonului de pe Naţional Arena sunt din ce în ce mai mari. Steaua se gândeşte să amâne meciul cu Schalke pentru a nu pierde la masa verde!

Pentru a evita un asemenea rezultat, Gigi Becali a găsit o soluţie de compromis! Patronul Stelei, la sugestia UEFA, le-a propus celor de la Schalke 04 amânarea meciului din 15 septembrie. Meciul ar urma să se joace miercuri, 21 septembrie, potrivit Prosport.

Gigi Becali spune că şi cei de la Schalke sunt d eacord cu amânarea partidei, doar că mai trebuie să se ajungă la un acord şi cu televiziunea care transmite meciul.

"Reprezentantul UEFA a zis că nu-şi asumă riscul. Şi a spus că schimbăm data, peste o săptămînă. Dar trebuie să se stabilească şi să se ajungă la un acord şi cu Schalke, dar şi cu televiziunea care transmite meciul. Cei de la Schalke au fost de acord să amânăm meciul pentru data de 21 septembrie. Firma olandeză se va ocupa de gazon şi va fi gata până atunci!", a zis Gigi Becali la GSP TV.

Surse din cadrul FRF au declarat că în acest moment UEFA nu şi-a dat acordul ca pe arenă să se dispute meciuri şi că, în urma inspecţiei şi a discuţiei cu firma olandeză, forul european vrea să primească asigurări că suprafaţa de joc va fi în condiţii optime până miercuri. Un raport final al UEFA va fi dat vineri.

reşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că în cursul zilei de de joi nu se va lua o hotărâre în ceea ce priveşte ridicarea de către UEFA a dreptului de organizare a meciurilor pe Arena Naţională.

Întrebat dacă UEFA va ridica dreptul de organizare a partidelor pe Arena Naţională, oficialul stelist a răspuns: "Nu se ia o hotărâre astăzi. Am venit cu olandezii care se ocupă de gazon şi o să se schimbe".

Scandalul declanşat de starea gazonului de pe Naţional Arena a început cu o ceartă între Gigi Becali şi Marius Stan. UEFA decide vineri dacă Steaua poate disputa joi meciul cu Schalke din Europa League pe Naţional Arena.

UPDATE // Răspunsul la demersul de amânare a meciului, făcut de Steaua, este aşteptat în jurul orei 17:00 de la UEFA. Echipa lui Becali a obţinut de la Schalke şi, foarte important, de la televiziunea care transmite jocul, PROTV, acordul ca jocul să se dispute cu o săptămână întârziere. A trimis memoriul la UEFA şi aproape cert forul european va fi de acord cu amânarea cu o săptămână a partidei.

Primul meci al Stelei din grupele Europa League, împotriva echipei Schalke, care trebuia să se dispute pe 15 septembrie, s-a amânat pentru ca gazonul de pe National Arena să fie gata. UEFA a decis ca partida să se joace pe 21 septembrie, anunţă Gigi Becali la GSP TV!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.