SPORT 4 iulie 2023

Samurai OPS Sfântu Gheorghe, prestație bună la Stagiul Național de Autoapărare

de Marius Raczek | 851 vizualizări

Clubul Sportiv Samurai OPS Sf. Gheorghe a avut o prestație bună la Stagiul Național de Autoapărare, organizat de Federația Română de Arte Marțiale – Departamentul de Ju-Jitsu, cu prezență internațională de valoare.

În perioada 23 – 26 iunie 2023, în stațiunea Venus, județul Constanța, s-a desfășurat tradiționalul Stagiu Național de Autoapărare, organizat de Federația Română de Arte Marțiale prin Departamentul de Ju-Jitsu, la care au fost prezenți maeștri - lectori și sportivi de talie mondială, în diferite stiluri de luptă în Arte Marțiale.

Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe a fost prezent la această activitate sportivă cu 6 sportivi și instructori, coordonați de titratul antrenor de arte marțiale și judo, prof. Oltean Petru Shihan. Aceștia au avut o prestație excelentă, evidențiindu-se prin sportivii-instructori Onișoru Ovidiu și Antal Robert, cu o prestație tehnică excelentă de autoapărare militară și în situații speciale, specifice agenților de pază și protecție, imobilizare a agresorilor și transport forțat.

La acest stagiu, au fost prezenți în jur de 200 sportivi, cu rezultate internaționale, și maeștri de renume din Ungaria, Serbia, Bulgaria, Italia, Republica Moldova, Spania, Anglia și România. Tot la acest stagiu, au fost și examinări de promovare în grade superioare în arte marțiale, până la 7 Dani în Ju-Jitsu. Antrenorii au beneficiat de un stagiu de perfecționare, organizat de Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, instituție subordonată Agenției Naționale pentru Sport (fostul Minister al Sportului).

Clubul Sportiv Samurai OPS ține să mulțumească tuturor acelora care au contribuit la participarea la această acțiune sportivă de talie internațională, în mod special Consiliului Local Sfântu Gheorghe pentru sprijinul financiar, prin programul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.