SPORT 8 august 2022

S-au stabilit partidele din Turul 1 al Cupei României, ediția 2022-2023

de Marius Raczek | 806 vizualizări

Federația Română de Fotbal a anunțat partidele din Turul 1 al Cupei României, ediția 2022-2023, fază la care vor lua parte șapte câștigătoare ale fazei regionale și 68 de echipe din sezonul precedent al Ligii 3.

Partidele din acest tur se vor disputa într-o singură manșă, eliminatorie, și vor avea loc în data de 17 august. Chiar dacă mai este până atunci, deja se poate anticipa că unele partide vor fi câștigate la „masa verde”, din cauza problemelor cu care se confruntă anumite echipe, precum Hușana Huși, Luceafărul Oradea sau Pandurii Târgu Jiu.

În ceea ce ne privește, în această fază a competiției, KSE Târgu Secuiesc va reprezenta județul Covasna, urmând să întâlnească echipa Kids Tâmpa Brașov. Partida va avea loc pe stadionul brașovenilor, deoarece în sezonul precedent al Ligii 3, în care au fost implicate ambele echipe, KSE Târgu Secuiesc a avut o poziționare superioară în clasament.

Turul 2 este programat să aibă loc în data de 31 august, când vor juca 58 de cluburi, 38 calificate din Turul 1, ultimele 19 din sezonul precedent de Liga 3 și una din Liga 2, conform programului stabilit inițial de FRF.

Deținătoarea trofeului este Sepsi OSK. În finala ediției precedente, aceasta a trecut de FC Voluntari cu rezultatul de 2-1.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.