SPORT 18 ianuarie 2018

Rusz István a vorbit despre evenimentele baschetbalistice de la Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 638 vizualizări

Managerul echipei feminine de baschet Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Rusz István, a vorbit, într-o conferință de presă, despre turneele finale ale Cupei României, la masculin și feminin, care vor fi găzduite de către Sf. Gheorghe. 

Rusz István a precizat că „Digi Sport va transmite toate meciurile Cupei României la masculin, plus All Star Game-ul de după finală. În total vor fi 8 meciuri de băieți incluse în grila de program. De asemenea, Digi Sport va transmite 3 partide și din competiția feminină”.

Oficialul covăsnean și-a exprimat convingerea că ”vor fi evenimente de neuitat, cu spectacol aparte și cu vizitatori din alte orașe, care își vor susține echipele favorite”. Rusz István a informat și că biletele de intrare vor costa 10 lei pentru un meci, 15 lei pentru o zi cu două meciuri, iar în vânzare vor fi puse și abonamente pentru întreaga durată a unei competiții, cu valoarea de 50 de lei. 

Din nefericire, pentru acest sezon, Federația Română de Baschet, organizatorul celor două evenimente în colaborare cu Sepsi SIC, nu a aprobat și disputarea unui All Star Game la feminin. 

Rusz István a explicat și de ce Cupa României la masculin se dispută la Sf. Gheorghe, deși nu avem reprezentativitate. ”Nicio echipă masculină nu dorește organizarea Cupei României, din superstiție. În ultima vreme gazdele nu au câștigat niciodată trofeul, așa că s-a ales soluția Sf. Gheorghe, care însă nouă ne convine foarte mult”, a motivat Rusz István. 

Cupa României la masculin va deschide balul, competiția fiind organizată între 10 și 14 februarie, ca preambul al Cupei României la feminin, acolo unde principala favorită este Sepsi SIC Sf. Gheorghe. 

 

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.