SPORT 12 noiembrie 2022

Rondon decisiv, Sepsi OSK trece de Petrolul

de Marius Raczek | 788 vizualizări

În etapa a 18-a din Superliga, pe Sepsi Arena, după o partidă controlată de elevii lui Cristiano Bergodi, Sepsi OSK a trecut de Petrolul Ploiești cu rezultatul de 2-0, ambele reușite fiind semnate de Rondon.

Prima repriză a fost una în care s-au consemnat puține faze pe poartă, chiar dacă Sepsi OSK a fost la timonă, oaspeții neavând practic nicio ocazie. Aganovic l-a încercat pe Vâlceanu în minutul 10, dar portarul advers a reținut. Șase minute mai târziu, după o frumoasă combinație pe partea dreaptă, Aganovic a centrat perfect, iar Rondon a reluat cu capul pentru 1-0. Până la pauză, cea mai importantă situație i-a aparținut lui Matei, dar acesta a fost blocat la cinci metri de poartă de Mathaus.

În partea secundă, tot Sepsi OSK a avut inițiativa și astfel desprinderea a venit în mod firesc. Safranko l-a găsit în careu pe Rondon, acesta a preluat și, din întoarcere, l-a mai învins o dată pe Vâlceanu. Scorul putea lua proporții, dar lovitura de cap a lui Tamás a șters transversala, reușita lui Matei fiind anulată de VAR pentru offside. Pe final, Petrolul a încercat să revină, cea mai mare ocazie fiind însă irosită de Aganovic, a cărui reluare cu capul a fost respinsă de pe linia porții de Huja.

Pentru moment, Sepsi OSK se află pe poziția a șaptea în clasament, la un singur punct distanță de Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt. Partidele din Superliga se vor relua în luna decembrie, în etapa a 19-a Sepsi OSK urmând să evolueze în deplasare la UTA.

 

Superliga, Etapa 18

Sepsi OSK-Petrolul Ploiești 2-0 (1-0)

Arbitru: George Găman. Asistenți: George Neacșu, Vladimir Urică

A marcat: Rondon (16’, 56’)

Cartonașe galbene: Ninaj (74’), Ștefănescu (88’) – Mathaus (51’)

 

Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic (Ciobotariu 90’+4), Ninaj, Tamás, Dumitrescu – C. Matei (Achahbar 90’+4), Păun, Rodriguez, Ștefănescu, Safranko, Rondon (Varga 63’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Petrolul: Vâlceanu – Mathaus (Ivanovski 60’), Meijers, Huja – Borța (Pashov 46’), Dumitriu (Cebotaru 60’), Jair, Takayuki, Țicu – Cioiu (Budescu 46’), Grozav (Manzala 86’). Antrenor: Nicolae Constantin.

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.