SPORT 11 iulie 2023

România a încheiat pe locul 17, Campionatul European U18 de baschet feminin

de Marius Raczek | 801 vizualizări

Prezentă la Campionatul European U18 de baschet feminin, care a avut loc la Sofia, România a încheiat competiția pe locul 17, din lotul tinerelor „Acvile” făcând parte și Bara Németh Beáta, respectiv Nemes Gréta.

Cum aminteam într-un articol precedent, România a pierdut primele două partide din faza grupelor, 82-92 cu Luxemburg și 61-68 cu Austria. A urmat o înfrângere și cu Grecia (64-69) și astfel echipa a ajuns pe ultima poziție în grupă. În faza secundă a competiției, România s-a aflat în lupta pentru locurile 9-18, etapă în care a înregistrat trei înfrângeri și o singură victorie: 65-78 cu Suedia, 35-70 cu Estonia, 63-66 cu Ucraina și 80-67 cu Norvegia.

Din lotul tinerelor „Acvile”, au făcut parte și Bara Németh Beáta, legitimată la KSE Târgu Secuiesc, respectiv Nemes Gréta, sportiva originară din Sfântu Gheorghe, care în prezent activează la BEAC Budapesta. În ceea ce privește evoluțiile acestora în faza secundă a Campionatului European, Bara Németh Beáta și-a înscris în statistica personală un total de 15 puncte, 28 de recuperări și 5 pase decisive, iar Nemes Gréta 7 puncte, 13 recuperări și 5 pase decisive.

Felicitări ambelor sportive pentru evoluție!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.