SPORT 6 septembrie 2022

Rezultate excelente obținute de CSM Sfântu Gheorghe la Cupa KOKORO de Ju-Jitsu, ediția a XI-a

de Marius Raczek | 1088 vizualizări

În data de 3 septembrie, în Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe, s-a desfășurat Cupa Kokoro la Ju-Jitsu, aflată la a XI-a ediție, la care Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat cu succes.

Competiția a fost organizată de Clubul KOKORO din Brașov, cu sprijinul CSM Sfântu Gheorghe, secția Arte Marțiale, o competiție Ranking List. Astfel, pe baza rezultatelor, sportivii primesc puncte, iar competițiile ranking sunt criteriul de selecție pentru lotul României de Ju-Jitsu.

La această competiție au participat în jur de 300 de sportivi, reprezentând 16 cluburi din țară, aceștia având posibilitatea să lupte la două probe sportive, Ju-Jitsu Fighting și Ju-Jitsu Ne-Waza.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu 7 sportivi pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean. Bilanțul sportivilor de la CSM Sfântu Gheorghe a fost de 12 medalii, din care 7 de aur, 4 de argint și una de bronz, după cum urmează: Oltean Veronica Elena 2 medalii de aur la Fighting și Ne -Waza U16/-44 kg; Stănciuleasa Adrian 2 medalii de aur la Ne-Waza U16/-55 kg și U18/-55 kg; Bogluț Adrian 1 medalie de aur la Fighting U21/-62 kg; Stănciuleasa Alexandru 1 medalie de aur la Ne-Waza U12/-38 kg; Lungu Brianna 2 medalii, 1 de aur la proba de Fighting U16 ani/ -52 kg și 1 de argint la proba de Ne-Waza U16 ani/ -52 kg; Munteanu Gabriel 2 medalii, din care 1 argint la Ne-Waza și un bronz la Fighting la categoria de U16 ani /- 73 kg; Onișoru Gabriela 2 medalii de argint la probele Fighting și Ne-Waza U14 ani/ +57 ani.

Evoluția sportivilor CSM Sfântu Gheorghe la această competiție a fost una foarte bună și se speră ca pe viitor bilanțul să fie îmbunătățit.

Pentru cei interesanți de a practica artele marțiale, Clubul Municipal Sfântu Gheorghe anunță că se fac înscrieri la secțiile de Judo și Ju-Jitsu, grupele de performanță. Înscrierile și pregătirea sunt gratuite pentru sportivii de performanță și înaltă performanță. Clubul poate fi contactat fie la Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe, str. Stadionului, nr. 12, și Școala Generală Nicolae Colan din Sfântu Gheorghe, str. Lalelei, nr. 10, zilnic între orele 18 – 20, sau la telefon 0744378469 / 0760297621.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.