SPORT 5 aprilie 2023

Rezultate bune la atletism, pentru copiii din Sfântu Gheorghe

de Marius Raczek | 553 vizualizări

Weekendul trecut, la București, a avut loc etapa finală contând pentru Campionatul Național de sală, rezervat categoriilor de vârstă copii 1 și 2 la atletism, competiție la care au participat și sportivi de la CSȘ Sfântu Gheorghe respectiv CSM Sfântu Gheorghe.

Cea mai bună performanță, la competiția organizată în Capitală, a reușit-o echipa de ștafetă 4X1, copii născuți 2011, a CSȘ Sfântu Gheorghe, care a cucerit brozul cu rezultatul de 1:56.40, în formula: Antonia Andrei Bucșa, Kovács Kata, Kovács Dorka și Nagy Dorottya. În probele individuale, Bajkó Bernadett s-a clasat a noua, în proba de 800 m. Sportivii de la CSȘ Sfântu Gheorghe sunt pregătiți de antrenoarele Révész Katalin și Horovitz Hanna.

Sportivii clubului CSM Sfântu Gheorghe, sub îndrumarea antrenoarei Ioana Laura Pirușca, au încercat din răsputeri să facă o figură frumoasă, ca și colegii lor mai mari, cu o săptămână în urmă. Rareș Baris și Cezar Năstuță au participat la probelede 60 m viteză, respectiv 200 m viteză. Deși cei doi au participat după doar patru luni de pregătire au reușit să se claseze între primii șase sportivi pe țară, la proba de 200 m viteză, și între primii zece, la proba de 60 m viteză.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.