SPORT 13 ianuarie 2023

Remiză pentru Sepsi OSK în al doilea amical

de Marius Raczek | 558 vizualizări

În cea de-a doua partidă amicală disputată în cantonamentul din Belek, Sepsi OSK a remizat, rezultat 2-2, cu echipa din Azerbaidjan, FK Gabala.

Sepsi OSK a avut parte de o nouă partidă amicală, FK Gabala fiind, așa cum anticipam, un adversar incomod, dar în compania căruia covăsnenii au avut o experiență benefică. În prima repriză, singurul gol a fost marcat de azeri. Partea secundă a debutat cu golul egalizator, marcat de Rondon, după o fază frumos lucrată de elevii lui Cristiano Bergodi. Apoi, FK Gabala a trecut în avantaj, în urma unui penalty, Sepsi OSK egalând pentru a doua oară, tot dintr-o lovitură de la 11 metri, concretizată de Ștefănescu.

Cristiano Bergodi a început partida cu următoarea formulă: Began - Dimitrov, Tamás, Ciobotariu, Ispas, Păun, Gheorghe, Junior, Matei, Tudorie, Safranko. Pe parcursul partidei au intrat: Niczuly, Aganovic, Rodriguez, Rondon, Ştefănescu, Ninaj, Bălaşa, Achahbar, Rența, Popa, Dobozi.

Ultima partidă amicală pentru Sepsi OSK la Belek va avea loc pe 15 ianuarie, iar adversara echipei noastre va fi Bohemians Praga din Cehia.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.