SPORT 27 septembrie 2023

Remiză la debutul în Cupa României

de Marius Raczek | 597 vizualizări

Sepsi OSK a debutat în noua ediție a Cupei României cu o partidă disputată la Sibiu, alb-roșii obținând un rezultat de egalitate, 1-1, cu FC Hermannstadt.

Încă din startul partidei FC Hermannstadt s-a arătat mai periculoasă, și Oroian, iar apoi Murgia, au dat primele emoții lui Niczuly. În minutul 18 din nou a ieșit în evidență Oroian, pentru ca apoi să vină și prima ocazie de partea elevilor lui Liviu Ciobotariu prin Ștefănescu, al cărui șut a fost scos de Muțiu, iar Alimi, în continuarea fazei, a trimis peste poartă. Mai aproape de gol, în prima repriză au fost tot sibienii, Fonseca nimerind bara transversală. 

După pauză, la prima situație mai clară de poartă, Bălașa a fost faultat în careu, în urma unei lovituri libere, și după consultarea arbitrajului VAR s-a acordat penalty. Matei a executat precis și Sepsi OSK a deschis scorul. Avea să vină, însă, golul egalizator. După un corner, Niczuly a respins slab, Iancu a recentrat și Bejan a reluat cu capul în poartă. Pe final Sepsi OSK a încercat să dea lovitura, dar Varga nu a ajuns la centrarea lui Ștefănescu. Și gazdele au avut șansa lor prin Paraschiv, care a trimis cu capul pe lângă poarta lui Niczuly. Alb-roșii au terminat partida în zece jucători, Rențea primind al doilea cartonaș galben, și implicit pe cel roșu.

Cupa României, Etapa 1, Grupa A

FC Hermannstadt-Sepsi OSK 1-1 (0-0)

Arbitru: Cătălin Busi, Asistenți: Marius Badea, Cosmin Vătămanu

Au marcat: Bejan (65’) - Matei (53’ - penalty)

Hermannstadt: Muțiu – Oroian, Antoche, Bejan, Medina – Petrescu (Neguț 69’), Biceanu (Alhassan 69’), Murgia (Mino 69’) - G. Iancu (Paraschiv 77’), Fonseca, K. Ciubotariu (Bucuroiu 85’). Antrenor: Marius Măldărășanu.

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu (Gheorghe 14’), Bălașa, Ninaj, Ștefan – Alimi, Rența - Ștefănescu, Damașcan (Varga 68’), Matei (Kallaku 68’) – Safranko (Rondon 89’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.