SPORT 29 martie 2024

Remiză în partida Sepsi OSK-CFR Cluj

de Marius Raczek | 1065 vizualizări

În etapa a doua, din cadrul Play-Off-ului Superligii, Sepsi OSK a remizat, pe propriul teren, rezultat 1-1, cu CFR Cluj, și rămâne pe poziția a șasea în clasament.

Prima repriză a fost una animată, cu faze de poartă, ambele echipe reușind să-și creeze ocazii de gol.  Încă din minutul 3, Bîrligea a pătruns în careu, dar Niczuly l-a blocat, cu toate că oaspeții au cerut penalty. Șase minute mai târziu, Ștefănescu a deschis scorul. Kallaku l-a găsit foarte bine, cu o pasă în careu, pe Ștefănescu, iar acesta a șutat la colțul lung, fără speranțe pentru Sava. În  minutul 21, după un corner executat de Deac, Boben a reluat cu capul și a restabilit egalitatea.  Până la pauză, atât Sepsi OSK, cât și CFR Cluj, puteau trece în avantaj. Ciobotariu nu a reușit să reia, după o lovitură liberă, în timp ce șutul violent al lui Keita a trecut pe lângă poarta lui Niczuly.

În partea secundă jocul a mai scăzut din ritm. Ambele echipe au fost mai circumspecte, așteptând să dea lovitura, astfel că ocaziile clare de poartă au fost rare. Debeljuh a deviat un balon, la care care Ninaj nu a ajuns, în minutele de prelungire CFR Cluj având șansa să dea lovitura, dar Niczuly a intervenit salvator.

Partida s-a încheiat la egalitate, un rezultat care nu avantajează pe niciuna dintre echipe, Sepsi OSK staționând pe poziția a șasea, în spatele celor de la Farul Constanța. Etapa următoare Sepsi OSK o va întâlni chiar pe Farul Constanța, într-o partidă programată la Sfântu Gheorghe.

Superliga, Play-Off, Etapa 2

Sepsi OSK-CFR Cluj 1-1 (1-1)

Arbitru: Cătălin Găman, Asistenți: Tunyogi Ferencz, Ciprian Danșa

Au marcat: Ștefănescu (9’)-Boben (21’)

Cartonașe galbene: Camora (46), Bîrligea (58), Deac (72)

Sepsi OSK: Niczuly – Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu – Oroian (Oteliță 61’), N. Păun (Aganovic 75’), Kallaku (Safranko 82’), Fl. Ștefan (Dumitrescu 61’) – Ștefănescu, Debeljuh, Varga K. (Alimi 62’). Antrenor: Bernd Storck.

CFR Cluj: Sava – Cr. Manea, Boben, Mogoș, Camora – Muhar, A. Keita, Tachtsidis (Avounou 82’) – C. Deac (Fică 85‘), Bîrligea (Michael 72’), Otele. Antrenor: Adrian Mutu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.