SPORT 30 aprilie 2023

Remiză în partida cu liderul

de Marius Raczek | 669 vizualizări

În etapa a 6-a, prima din returul fazei de Play-Off a Superligii, Sepsi OSK și Farul Constanța au remizat la Sfântu Gheorghe, acesta fiind primul rezultat de egalitate înregistrat de covăsneni în această parte a competiției.

Deși Farul Constanța era mai presată în a obține puncte, prima repriză a fost una ternă, practic putându-se consemna doar două faze de poartă. În minutul 19, oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă, a executat Munteanu, dar fără probleme pentru Niczuly. Înainte de pauză a avut și Sepsi OSK o situație, cea mai clară a primelor 45 de minute, când din centrarea lui Ispas, Bălașa a reluat puțin pe lângă poartă.

După reluare Ștefănescu a avut prima situație, apoi la câteva minute distanță, în urma unei acțiuni individuale, Mazilu a trimis în bară. Farul a continuat să preseze, și, după ocazia lui Munteanu, Borza a deschis scorul profitând de un balon prelungit în fața porții de același Munteanu. Finalul de partidă a fost ceva mai interesant și mai animat, Tudorie a trimis slab față în față cu Aioani, apoi Niczuly a intervenit la șutul lui Munteanu. În cele din urmă, Sepsi OSK a salvat un punct, Ștefănescu a preluat corect centrarea lui Bălașa și a marcat, astfel stabilindu-se și rezultatul final.

Superliga, Play-Off, Etapa 6-a

Sepsi OSK - Farul Constanța 1-1 (0-0)

Arbitru: Radu Petrescu, Asistenți: Mircea Grigoriu, Bogdan Gheorghe

Au marcat: Ștefănescu (90’) – Borza (73’)

Cartonașe galbene: Junior (12’), Tamás (67’), Ispas (86’), Ștefănescu (90’) - Grameni (26’), Băluță (79’)

Sepsi OSK: Niczuly - D. Ciobotariu, M. Tamás, M. Bălașa, R. Ispas - F.Junior (Păun 76’), C. Matei (Ninaj 90’+2), E. Papa (Rodriguez 80’) - Rondon (Tudorie 77’), Safranko, Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Farul: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza (Nedelcu 74’) - Artean, T. Băluță (Boli 81’), Grameni - Alibec, L. Munteanu (Popescu 87’), Ad. Mazilu (Mateus 74’). Antrenor: Gică Hagi.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.