SPORT 6 martie 2023

Remiză în partida cu campioana en-titre

de Marius Raczek | 538 vizualizări

După o partidă spectaculoasă, mai ales în prima ei parte, Sepsi OSK a remizat, scor 2-2, în etapa a 29-a din Superliga. Punctul obținut cu campioana en-titre CFR Cluj ține, încă, în viață speranța unui loc în Play-Off.

În ciuda mizei partidei, cel puțin în prima repriză, am asistat la un joc deschis, spectaculos, cu multe faze de poartă. CFR Cluj a început mai sigură pe ea, totuși Sepsi OSK a deschis scorul în urma unei lovituri libere executate de Ștefănescu, cu finalizarea aparținând lui Tamás. Imediat au urmat două ocazii pentru clujeni, prin Boateng și Petrila, dar și șutul din unghi expediat de Ștefănescu pe lângă poarta adversă. Campioana en-titre a continuat să preseze, Niczuly intervenind salvator în două situații, în cele din urmă fiind învins de lovitura de cap a lui Yuri, după un corner. Mai mult, după patru minute, CFR Cluj a preluat conducerea, Janga marcând de lângă Tamás, din centrarea lui Petrila.

Repriza secundă a început cu CFR Cluj având avantaj de un gol, situația care convine cel mai mult echipei lui Dan Petrescu. Fazele de poartă au fost mai rare, Păun irosind o bună oportunitate, la fel și Krasniqi de partea vizitatorilor. Sepsi OSK a egalat în cele din urmă, Safranko fiind găsit în careu de Gheorghe, atacantul covăsnenilor descurcându-se excelent în fața lui Kolinger. Finalul partidei a fost destul de haotic, cu ambele echipe în căutarea unui gol ce nu mai avea să vină.

Din sezonul regulat mai este de disputat o singură etapă, mai trebuie să vină și verdictul final din partida cu FC U Craiova 1948, iar apoi vom putea spune dacă Sepsi OSK a câștigat un punct sau a pierdut două în fața CFR-ului. Până atunci, speranțe pentru Play-Off mai sunt.

Superliga, Etapa a 29-a

Sepsi OSK-CFR Cluj 2-2 (1-2)

Arbitru: Sebastian Colțescu. Asistenți: Radu Ghinguleac, George Neacșu.

Au marcat: Tamás (10’), Safranko (73’) – Yuri (31’), Janga (36’).

Cartonașe galbene: Junior (55’) – Kolinger (9’).

Sepsi OSK: Niczuly – Bălașa (Dimitrov 62’), Ninaj, Tamás, Dumitrescu – Ștefănescu (Gheorghe 70’), Păun, Junior (Papa 57’), Matei – Tudorie (Rondon 69’), Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Deac (Cvek 78’), Boateng, Muhar (Hoban 86’), Krasniqi (Yeboah 86’) – Janga, Petrila (Fica 78’). Antrenor: Dan Petrescu.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.