SPORT 13 mai 2023

Remiză albă cu Rapid

de Marius Raczek | 788 vizualizări

În etapa a 8-a din Play-Off-ul Superligii, Sepsi OSK și Rapid București au remizat, scor 0-0, într-o partidă disputată în Giulești, un rezultat echitabil după prestația celor două echipe.

Prima repriză a fost echilibrată, cu puține faze de poartă, Sepsi OSK fiind totuși mai periculoasă, și mai sigură pe sine. Ștefănescu a pus pentru prima dată probleme lui Moldovan, dar portarul gazdelor a respins peste poartă. Același Ștefănescu, câteva minute mai târziu, a fost găsit cu o pasă bună a lui Matei, Morrais, însă, a respins în afara terenului. Până în minutul 15, a mai fost lovitura de cap trimisă de Tudorie, după care am asistat la un joc disputat cu precădere între cele două careuri. Până la pauză, tot în dreptul lui Sepsi OSK, s-a mai consemnat o ocazie prin Rodin, care a trimis cu capul peste poartă.

În partea secundă, a ieșit în evidență Niczuly. Mai întâi la șutul trimis de Sefer, venit după centrarea lui Funsho. Apoi portarul covăsnean a mai intervenit de două ori la ocaziile avute de Pănoiu. Față de prima repriză, Sepsi OSK nu și-a mai creat ocazii clare, a fost un șut a lui Ștefănescu, din careu, dar pe lângă poartă, și pătrunderea lui Safranko, plecat însă din poziție de offside.

Sepsi OSK rămâne pe poziția a șasea, cu o victorie și două remize în Play-Off, în următoarea etapă având programată partida de la Sfântu Gheorghe cu CFR Cluj.

Superliga, Play-Off, Etapa 8

Rapid București - Sepsi OSK 0-0

Arbitru: Florin Andrei, Asistenți: Mihai Artene, Romică Bîrdeș

Cartonașe galbene: Săpunaru (8’), Albu (73’), Dugandzic (83’) - Papa (71’)

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Emmers (Ioniță 46’), Kait, Albu – Sefer (Pănoiu 68’), Bamgboye, Dugandzic (Luckassen 87’). Antrenor: Adrian Mutu.

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Ispas – Ștefănescu, Papa (Păun 74’), Francisco (Rodriguez 82’), Matei – Tudorie (Safranko 68’), Rondon (Varga 82’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sursa: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.