SPORT 24 octombrie 2022

Punctul cu var a decis câștigătoarea

de Marius Raczek | 978 vizualizări

În etapa a 15-a, ultima a turului sezonului regulat, Sepsi OSK a pierdut, pe Sepsi Arena, partida cu FCSB, rezultat 0-1, alb-roșiii irosind un penalty în prima repriză, iar bucureștenii concretizând de la punctul cu var, pentru a pleca cu trei puncte de la Sfântu Gheorghe.

Încă din primul minut, Sepsi OSK a avut o primă ocazie prin Ștefănescu, dar balonul șutat de acesta la colțul lung nu a nimerit spațiul porții. În replică, a venit șutul lui Cordea, din marginea careului mare, fără probleme, însă, pentru Niczuly. În minutul 26, după un duel în careu între Dawa și Tudorie, arbitrul, consultând sistemul VAR, a acordat penalty pentru alb-roșii. Același Tudorie a executat slab și Târnovanu a respins. Până la pauză, ambele echipe au căutat să-și creeze oportunități de a marca, dar tabela de marcaj a rămas neschimbată.

La reluare, după nouă minute, arbitrul a decis că Ciobotariu l-a faultat în careu pe Compagno și a dictat lovitură de la 11 metri pentru FCSB. Compagno a șutat puternic, pe centrul porții, și a deschis scorul. După acest gol, am mai consemnat practic o singură ocazie pentru bucureșteni, prin Cordea. Sepsi OSK a încercat să revină, dar Rondon, Păun, Ninaj și Ștefănescu nu au reușit, fie să nimerească poarta, fie să-l învingă pe Târnovanu.

Sepsi OSK a pierdut pentru a treia oară consecutiv și a coborât pe poziția a opta în clasament, în următoarea etapă, pe 29 octombrie, la Sfântu Gheorghe, urmând o nouă partidă extrem de dificilă, cu Universitatea Craiova.

Superliga, Etapa 15

Sepsi OSK - FCSB 0-1 (0-0)

Arbitru: Marcel Bârsan. Asistenți: Vladimir Urzică, Adrian Vornicu

A marcat: Compagno (50’ - penalty)

Cartonașe galbene: Păun (7’), Ninaj (64’), Ciobotariu (86’) – Dawa (26’), Oaidă (79’), Crețu (90’+1)

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Rodriguez 76’), Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – Aganovic (I. Gheorghe 61’), Păun, Matei (Achahbar 68’), Ștefănescu – Varga (Rondon 61’), Tudorie (Safranko 61’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Olaru, Șut, Edjouma (Oaidă 57’) – Cordea, Compagno (Miculescu 68’), Coman (Omrani 46’, Dumiter 90’+2). Antrenor: Nicolae Dică.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.