SPORT 15 aprilie 2024

Prima victorie în Play-Off!

de Marius Raczek | 1076 vizualizări

Dramatic, cu un gol venit în al cincilea minut de prelungiri, Sepsi OSK s-a impus pe terenul celor de la Rapid București, și astfel a obținut prima victorie în Play-Off.

Partida a început echilibrat, dar în primul sfert de oră Rapid a avut două bune ocazii de gol prin Krasniqi și Rrahmani, Niczuly intervenind de fiecare dată. După încă o ocazie a lui Krasniqi, a venit și oportunitatea lui Dumitrescu, acesta, însă, s-a încurcat cu Safranko și a reluat pe lângă poartă. Până la pauză Rrahmani a mai avut o lovitură de cap, Niczuly fiind din nou la post.

În partea secundă prima fază mai importantă a fost un penalty acordat de centralul partidei gazdelor, dar anulat de VAR pentru o poziție de offside. Cu multe greșeli de ambele părți, repriza secundă a fost o luptă surdă, Rapid având practic o singură ocazie prin Burmaz. Și când părea că partida se va termina la egalitate, mai întâi Varga a ratat de puțin golul, cu un șut la colțul lung, apoi reușita lui Debeljuh a fost anulată pe motiv de offside. Același Debeljuh, însă, avea să dea lovitura în al cincilea minut de prelungiri, când a reluat în poartă o centrare perfectă venită de la Ștefănescu.

Cu acest succes, Sepsi OSK s-a apropiat la patru puncte de poziția a treia, iar etapa următoare o va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe ocupanta acesteia, Universitatea Craiova.

Superliga, Play-Off, Etapa 4

Rapid București-Sepsi OSK 0-1 (0-0)

Arbitru: Florin Andrei, Asistenți: Mircea Grigoroiu, Adrian Vornicu

A marcat: Debeljuh (90’+5)

Cartonașe galbene: Săpunaru (7’), Rrahmani (78’), Hromada (85’) – Oroian (8’), Alimi (25’), Safranko (43’)

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă (Emmers 61’), Hasani (Burmaz 65’) – Krasniqi, Rrahmani, Petrila (Funsho 61’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sepsi OSK: Niczuly – Oroian (Oteliță 73’), Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Păun (Aganovic 84’) – Varga K. (Ștefănescu 66’), Kallaku (Varga R. 73’), Alimi, Fl. Ștefan – Safranko (Debeljuh 66’). Antrenor: Bernd Stork.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.