SPORT 29 martie 2024

Prima partidă pe teren propriu în Play-Off

de Marius Raczek | 1187 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 20:30, pe Sepsi Arena, Sepsi OSK va disputa prima partidă din cadrul fazei de Play-Off pe teren propriu, în compania echipei CFR Cluj.

Sepsi OSK a început Play-Off-ul cu o înfrângere, e drept, chiar pe terenul liderului FCSB. Istoria partidei s-a scris în prima parte a meciului, atunci când s-au marcat toate golurile. Chiar dacă alb-roșii au avut absențe în lot, jocul prestat dă speranțe pentru următoarele etape. Acum, la Sfântu Gheorghe, vine CFR Cluj, iar antrenorul Bernd Storck a prefațat această dispută astfel: „Este primul meci acasă din Play-Off. În etapa anterioară am făcut un meci bun la FCSB, mai ales în repriza secundă. Puteam scoate chiar un rezultat de egalitate. Am testat câțiva jucători, acum se pare că va reveni Alimi, Ștefănescu este refăcut. Ne-am pregătit bine, am avut și un meci amical în pauza competițională, ne-am pregătit bine pentru această partidă și desigur ne dorim să câștigăm. De când sunt antrenor aici, este pentru a doua oară când o întâlnim pe CFR Cluj, pe care prima dată am învins-o. De atunci a venit pe banca tehnică Adrian Mutu, iar echipa și-a schimbat stilul tactic. Ne așteaptă un joc dificil, dar ne dorim victoria.”

Ca și Sepsi OSK, CFR Cluj a pierdut prima partidă din Play-Off, chiar pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. În acest moment echipa din Gruia ocupă poziția a patra, la un punct de Universitatea Craiova și Rapid București, astfel că va fi nevoită să lupte pentru punctele puse în joc dacă își dorește o participare europeană.

În palmaresul partidelor directe sunt consemnate 20 de partide. De 15 ori s-a impus CFR Cluj, în două rânduri a câștigat Sepsi OSK, alte trei partide terminându-se la egalitate. Din cele două victorii ale alb-roșiilor, una a fost reușită la Cluj-Napoca, cealaltă în sezonul regulat din această ediție, la Sfântu Gheorghe, 2-1, prin golurile marcate de Kallaku și Damașcan.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.