SPORT 31 octombrie 2023

Prima partidă cu Corvinul Hunedoara

de Marius Raczek | 765 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 15:00, Sepsi OSK o va întâlni pe Corvinul Hunedoara, în deplasare, o partidă care deschide runda a doua din faza grupelor contând pentru Cupa României.

După ce în prima etapă a Cupei României, faza grupelor, Sepsi OSK a remizat, în deplasare, la FC Hermannstadt, de această dată se va deplasa pe terenul echipei Corvinul Hunedoara, una dintre fruntașele Ligii 2. Cum, în conformitate cu regulamentul competiției, în această fază fiecare echipă dispută trei partide, elevii lui Liviu Ciobotariu nu au decât varianta victoriei. Și aceasta mai ales că următoarea partidă va fi tot în deplasare, dar la Petrolul Ploiești, o echipă nu tocmai ușoară. Cu siguranță Sepsi OSK pornește ca favorită, fiind deținătoarea trofeului. Mai mult chiar, alb-roșii reușind să lege două victorii în campionat au un moral bun care ar trebui să excludă posibilitatea unei surprize.

Corvinul Hunedoara a început în forță acest sezon în Liga 2, din postura de nou-promovată, iar acum ocupă poziția a treia în clasament. Chiar dacă au avut și momente mai grele, în ultimele cinci etape înregistrând două înfrângeri, o remiză, dar apoi două victorii consecutive, hunedorenii sunt o echipă care va avea un cuvânt de spus în eșalonul secund. În ceea ce privește Cupa României, în prima etapă, Corvinul Hunedoara a trecut, de asemenea pe teren propriu, de Chindia Târgoviște cu rezultatul de 2-0.

Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două echipe, din 2007 Corvinul Hunedoara fiind prezentă în ligile inferioare, cu precădere în Liga 3 și Liga 4 Hunedoara.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.