SPORT 28 august 2022

Prima înfrângere pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 1791 vizualizări

În etapa a 7-a din Superliga, Sepsi OSK a primit vizita echipei Rapid București. După o partidă decisă încă din prima repriză, alb-roșiii au suferit prima înfrângere din acest sezon.

Prima repriză a fost extrem de animată, cu Sepsi OSK intrând mai bine în joc. Astfel s-a creat și prima ocazie de poartă, lovitura de cap a lui Rondon fiind apărată de Moldovan. În minutul 16, după o fază în marginea careului, arbitrul central a consultat sistemul VAR și a dictat penalty pentru intervenția cu mâna a lui Sefer. Lovitura de la 11m s-a executat după aproximativ cinci minute, dar acest aspect nu l-a împiedicat pe Rondon să deschidă scorul. Avantajul alb-roșilor nu a fost de lungă durată, și pe un contraatac Sefer a înscris cu capul, profitând de balonul respins greșit de Niczuly. După egalare, Rapid s-a arătat tot mai periculoasă și Ioniță i-a adus pe bucureșteni în avantaj, cu gol marcat din afara careului mare, în urma unui șut expediat sub bara transversală.

Nici repriza a doua nu a dus lipsă de ritm, primii care au avut o șansă bună fiind bucureștenii, prin Dugandzic. În continuare Sepsi OSK a încercat să revină pe tabela de scor, presiunea elevilor lui Cristiano Bergodi aducând, însă, prea puțin pericol pentru poarta lui Moldovan, care a intervenit la șuturile lui I.Gheorghe și Golofca.  În replică, tot Dugandzic, dar și Onea puteau marca pentru Rapid, la final păstrându-se rezultatul consemnat încă de la pauză, Sepsi OSK-Rapid București 1-2.

Superliga, Etapa 7

Sepsi OSK-Rapid 1-2(1-2)

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistenți: Vladimir Urzică, Mihai Marica

Au marcat: Rondon(21’-penalty)-Sefer(27’), Ioniță(45’+2)

Cartonașe galbene: Papeau(73’), Sefer(76’)

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Ispas-Aganovic, Rodriguez, Ștefănescu(Matei 46’)-Bărbuț(Golofca 68’), Rondon(Tudorie 68’), I.Gheorghe(Achahbar 72’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Rapid: Moldovan-Onea, Săpunaru, Grigore, Morais-Kait(Crepulja 61’), Albu, Ioniță(Papeau 61’)-Sefer(Pănoiu 76’), Dugandzic, Costache(Mățan 61’). Antrenor: Adrian Mutu

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK. 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.