SPORT 3 iulie 2023

Prezență masivă a echipelor covăsnene la Competiția Sportivă Națională de minibaschet

de Marius Raczek | 637 vizualizări

La Costinești, în perioada 25 iunie - 1 iulie, a avut loc Competiția Sportivă Națională de minibaschet cu prezența echipelor covăsnene Sepsi-SIC, CSȘ Sfântu Gheorghe și LT Nagy Mózes Târgu Secuiesc.

Competiția a fost rezervată categoriei de vârstă U12, avansați și începători, 60 de echipe din toată țara fiind prezente la Costinești. Sepsi-SIC a evoluat la categoria începători, feminin, iar în grupa din care a făcut parte a obținut cinci victorii și o înfrângere, fetele pregătite de Veres Adrienn ocupând locul trei. În ceea ce o privește pe CSȘ Sfântu Gheorghe, la feminin, au fost prezente două echipe, una având sportive născute în 2011, cealaltă, cu sportive născute în 2012. Prima echipă, condusă de Nemes Áron, a disputat șapte partide, în care a obținut șase victorii, cea de-a doua, antrenată de Sonda Arnold, două victorii, dar în fața unor adversare mai mari cu un an ca vârstă. Tot la competiția feminină, a participat și LT Nagy Mózes din Târgu Secuiesc, care, în ciuda eforturilor depuse de micuțele sportive, a terminat grupa fără victorie.

CSȘ Sfântu Gheorghe a participat și cu o echipă de băieți, sportivi născuți în 2011-2012, pregătiți de Csulak Noémi. Asemenea fetelor, și băieții au luat parte la întrecerile avansaților terminând grupa cu o victorie din opt partide disputate.

Felicitări tuturor pentru efortul depus și pentru posibilitatea ca acești copii să se poată bucura de baschet!

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.