SPORT 26 februarie 2018

Prezenţă covăsneană la Tel Aviv Marathon

de Covasna Media | 602 vizualizări

La sfârşitul săptămânii trecute oraşul Tel Aviv a găzduit maratonul internaţional Tel Aviv Samsung Marathon 2018.

În cadrul acestei prestigioase competiţii s-au organizat următoarele curse: maraton, semimaraton, 10K, 5K, minimaratonul copiilor precum şi handcycle. La start s-a aflat şi sportivul covăsnean Liviu Botoş, care a participat la proba de semimaraton, categoria de vârstă 40-44 de ani, reuşind să termine cursa în prima jumătate a clasamentului final fiind recompensat cu medalia de finisher.

Tel Aviv Samsung Marathon este un concurs de nivel internaţional fiind inclus în cadrul calendarului AIMS (Association of International Marathons and Distance Races), reprezentând cea mai importantă competiţie sportivă organizată anual în Tel Aviv. Este un adevărat festival al sportului şi al distracţiei anual participând peste 40.000 de persoane din toată lumea.

„Mă simt onorat că am reuşit să participat la această competiţie şi sper că în viitor să pot lua parte la cât mai multe concursuri de acest gen. Este o bucurie să vezi o mulţime de oameni pasionaţi care se adună la astfel de curse. Obiectivul meu este să-mi îmbunătăţesc timpul la fiecare participare”, a declarat la întoarcere Liviu Botoş.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.