SPORT 13 aprilie 2022

Pregătirile pentru a 15-a ediție a Zilelor Sportive au început

de Iulia Drăghici - Taraș | 1201 vizualizări

Luna viitoare începe înscrierea proiectelor care vor să fie parte în a 15-a ediție a Zilelor Sportive din Sfântu Gheorghe, unul dintre cele mai ample evenimente din județul Covasna dedicate sportului. 

Organizatorii au anunțat printr-un comunicat de presă că perioada de înregistrare a proiectelor este 15 mai-15 august 2022. Evenimentul va fi organizat în perioada 23-25 septembrie. 

Locația principală a evenimentului este și de această dată centrul orașului Sfântu Gheorghe, dar cele peste 100 de programe se vor derula și în alte locuri din oraș în ultima săptămână a lunii septembrie.

Programele construite în jurul sloganului – Punem orașul în mișcare! – au scopul de a promova mișcarea, modul de viață sănătos și nu în ultimul rând organizarea unui eveniment în exterior unde cluburile și organizațiile sportive au șansa de a se prezenta în fața publicului larg.

În acest mod se oferă posibilitatea de a promova activitățile proprii, recrutarea de noi membri și încheierea de noi cunoștințe.

Programele din cadrul celor trei zile pe lângă sportul activ oferă o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori, cât și celor profesioniști.

În cadrul Zilelor Sportive se vor organiza și întâlniri cu publicul, diferite discuții precum și alte programe distractive”, au mai informat organizatorii, prin comunicatul de presă semnat de Nemes Áron. 

Tot în același context este subliniat și faptul că anul acesta evenimentul va fi organizat cu reguli mai stricte. 

Rugăm pe toată lumea să respecte riguros termenele limită și noile reguli de organizare (imagine, etică, de securitate, financiar și de raportare, manualul de evaluare, linia cronologică), care vor fi transmise în data de 15 05.2022 împreună cu formularele/ofertele de programe.

Din acest an, atât participanții, cât și o echipă independentă vor evalua, calitatea, inovația programelor precum și impactul avut asupra audienței. După evaluarea evenimentului, pe baza feedback-urilor primite, organizatorii își rezervă drepturile de a clasifica programele și chiar și de a elimina din programul anului viitor acelea care nu corespund”, se mai arată în comunicatul de presă. 

Potrivit calendarului evenimentului, începând cu data de 15 mai se vor lansa formularele de program, în perioada 15 mai-15 august va avea loc perioada de înregistrare, în 15 august – 1 septembrie se va lucra la realizarea planului, iar în 8 septembrie va avea loc o discuție despre programul final. 

Zilele Sportive, ediția a XIV-a, din 2021, au avut loc ]n perioada 24-26 septembrie. Peste 120 de programe au fost prezentate în cadrul evenimentului în 26 de locații din reședința de județ. Mai mult, la activități au luat parte peste 3.500 de sportivi, peste 20.000 de spectatori și s-au împărțit 1.600 de medalii și 250 de cupe, respectiv 600 de tricouri personalizate.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.