SPORT 9 ianuarie 2023

Pregătiri pentru reluarea sezonului la handbal feminin

de Marius Raczek | 765 vizualizări

În aceste zile, patru sportive legitimate la Centrul Național de Excelență din Sfântu Gheorghe au fost convocate la lotul național de tineret, restul echipei reluând pregătirile în vederea returului Diviziei A, care va începe pe 21 ianuarie.

Evoluțiile bune din cadrul competiției interne, Divizia A, în care este angrenată echipa Centrului Național de Excelență Sfântu Gheorghe, au dus la convocarea a nu mai puțin de patru sportive în lotul național de tineret. Astfel, Ana Maria Cristea, Lavinia Florea, Anamaria Grigore și Denisa Pavel au reprezentat gruparea covăsneană la prima întâlnire a lotului național din anul 2023, acțiune care a avut loc la Râmnicu Vâlcea.

Restul echipei și-a reluat pregătirea la Sfântu Gheorghe. Prima partidă din acest an va avea loc pe 21 ianuarie, în Sala Szabo Kati, iar adversară va fi echipa CSM Roman, ocupanta poziției a cincea în clasament. CNE Sfântu Gheorghe a avut un parcurs bun în tur, o singură înfrângere în nouă etape, și va relua competiția de pe poziția secundă, la trei puncte de liderul Corona Brașov.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.